Η εταιρεία μας

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία μας με επωνυμία ΤΕΡΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ , ιδρύθηκε στο 2009 στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, από το Σταμπουλή Δημήτριο και δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών και της διαχείρισης δημοσιών και ιδιωτικών έργων. Πλαισιώνεται από επαρκές και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με αυξημένες δυνατότητες, και διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία σε έργα τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα. Κατέχει πτυχίο 2 ης τάξης του ΜΕΕΠ για την ανάληψη δημόσιων συμβάσεων έργων των κατηγοριών, οικοδομικά, υδραυλικά, οδοποιίας και 1 ης τάξης του ΜΕΕΠ για την ανάληψη δημόσιων συμβάσεων έργων των κατηγοριών λιμενικά, βιομηχανικά, ενεργειακά και ηλεκτρομηχανολογικά.

Έδρα της εταιρείας είναι η Κασσάνδρεια Χαλκιδικής και τα γραφεία της στεγάζονται στο 2 ο χλμ Κασσανδρείας- Καλλιθέας σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο.

Η ΤΕΡΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ , στελεχώνεται από κατάλληλο και εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με βεβαιώσεις ΜΕΚ προσφέροντας ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις. Ακόμη με το έμπειρο μόνιμο προσωπικό και το εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό προσφέρει γραμματειακή υποστήριξη και έγκυρη υλοποίηση των ιδιωτικών και δημόσιων έργων που αναλαμβάνει.

Η εταιρεία ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις του χώρου και για τη βελτίωση της δημιουργικότητας και της παραγωγικότητας παρέχει πλούσιο μηχανολογικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, όπως και μηχανήματα έργου, φορτηγά και αυτοκίνητα.

 

Η ΤΕΡΕΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ  , επενδύει στην ποιότητα, στην ελαχιστοποίηση των δυσμενών επιπτώσεων στο περιβάλλον όπως και στην ασφάλεια και την υγεία στο περιβάλλον εργασίας σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της καθώς είναι πιστοποιημένη κατά τα πρότυπα ISO 9001, ISO 14001 και ISO 18001.

Στην εταιρεία μας ενδιαφερόμαστε να φέρουμε εις πέρας το έργο με επιτυχία και ο πελάτης να μείνει πλήρως ευχαριστημένος. Για τον σκοπό αυτόν αντιλαμβανόμαστε τον κάθε πελάτη και το κάθε έργο ως μοναδικό και ελέγχουμε συνεχώς τη ροή των εργασιών, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα.

Scroll to Top